Helpotamme elämäsi oikeudellisten asioiden hoitamista

Lawly AB on verkossa toimiva lakitoimisto, joka tarjoaa testamenttipalvelua nimeltä Lailli. Olemme erikoistuneet perhe- ja testamenttioikeuteen. Haluamme, että kaikilla on mahdollisuus laatia tarvitsemansa perheoikeudelliset asiakirjat. Digitaalisen palvelumme avulla niiden laatiminen on sujuvaa, turvallista ja edullista.

Miten kaikki alkoi

Lawly AB sai alkunsa vesivahingon myötä. Yrityksen perustajajäsenen, Charlien kylpyhuoneessa sattui vesivahinko ja hän sai huomata, kuinka vaikeaa oikeudellisen avun saaminen oli. Hän halusi asiaan muutoksen ja perusti Lawlyn.


Nyt juristimme ja tuotekehittäjämme tekevät tiiviistä yhteistyötä, jotta kaikki saisivat tarvitsemansa oikeudellisen avun helposti ja selkokielellä!

Oikeudellisen avun saamisen ei pitäisi olla monimutkaista ja kallista

Yhdistämällä oikeudellisen asiantuntijuuden innovatiiviseen teknologiaan, voimme tehdä oikeudellisen avun saamisesta saavutettavaa ja turvallista - huomattavasti edullisemmin kuin perinteisen asianajajan kanssa.


Jotta perheoikeudellinen osaaminen olisi yhä useampien saavutettavissa, teemme monimutkaiselta vaikuttavan asian niin yksinkertaiseksi kuin mahdollista.

Testamentti
Edunvalvontavaltuutus
Avoliittosopimus
Avioehto

Vai miten on?

Juristin puoleen kääntyminen ei saisi tuntua vaikealta tai pelottavalta. Haluan auttaa yhä useampia hyödyntämään oikeudellisia palveluita ennakoivasti, siten ettei riitoja tai erimielisyyksiä syntyisi ollenkaan.

Josefine Frisk

Johtava juristi

Kylpyhuoneessani sattui vesivahinko ja helpon avun saaminen vaikutti mahdottomalta. Ymmärsin, että oikeudellisen avun saaminen oli hankalaa ja päätin tehdä asiaan muutoksen.

Charlie Wejander

Perustaja

Työskentely juridiikan parissa asettaa merkittäviä vaatimuksia tekniselle alustallemme. Virheitä ei saa esiintyä ja alustan tulee olla helppokäyttöinen. Siten teemme oikeudellisista palveluista saavutettavia ja turvallisia, asiakkaidemme asuinpaikasta riippumatta.

Mathias Eklöf

CTO & perustajajäsen

Tule meille töihin!

Haluatko mukaan matkallemme kohti tulevaisuuden oikeudellisia palveluita?

Ota meihin yhteyttä

+358 40 921 8246 (arkisin 9-17), [email protected]

Koskeeko asia järjestöänne? Lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]