Palautteet ja arvostelut 

Haluamme, että jokainen pystyy saavuttamaan helposti oikeudellista turvaa. Tavoitteemme edellyttää, että asiakkaamme ovat aina tyytyväisiä. Täältä voit lukea palvelumme käyttäjien kokemuksia ja arvosteluja.

4.33

 (12 arvostelua)

12 arvostelua

5
58%
4
33%
3
0%
2
0%
1
8%

 Perustuu kaikkiin saamiimme arvosteluihin. Jäljempänä näet arvostelut, jotka sisältävät kirjallisen palautteen.

Lawly Trustpilot -sovelluksessa

Olemme saaneet 4.5 tähteä keskiarvoksi Trustpilot -sovelluksessa. Sieltä löydät lisää arvosteluja palvelustamme.

Vieraile Trustpilot -sovelluksessa


Jaana J

Testamentti

Helppoa

Pasi P

Testamentti

Selkeä käyttää.

Purkko M

Testamentti

Kiitän. Hyv palvelu

Sari R

Testamentti

Testamenttipohja oli selkeä ja helppo täyttää.

Miia T

Testamentti

Helppoa ja informatiivista.

Taisto A

Testamentti

testamentin tekeminen oli todella helppoa,toivottavasti kaikki oli laillista,ja toivottavasti saan paperit pian?????

Anna-Maija T

Testamentti

Vika on tässä päässä kun en löydä puhelimesta paikkaa mihin se tallentuu. Siksi lähentinkin kyssärin tuleeko tästä tehdystä testamentista s-postin PDF tiedosto. Helppo oli muuten tehdä jos olisi ollut tietokoneella ja saanut sieltä suoraan printattua.

Tietoa arvosteluista

Täältä voit lukea, kuinka keräämme arvosteluja ja mitä arvosteluja näytämme.

Yhteenveto

Näet yhteenvedon kaikista saamistamme arvosteluista. Se koostuu kaikista saamistamme arvosteluista, riippumatta siitä ovatko ne hyviä vai huonoja ja riippumatta siitä, kirjoittiko arvostelun antanut kirjallisen palautteen vai ei. Näet kuinka moni palvelun käyttäjistä on antanut tietyn määrän tähtiä ja mikä on annettujen arvostelujen keskiarvo.

Arvostelut, jotka sisältävät kirjallisen palautteen

Yhteenvedon lisäksi näytämme erikseen ne arvostelut, joihin palvelun käyttäjä on jättänyt kirjallisen palautteen. Näin myös sinä palvelumme käyttäjänä voit jakaa kokemuksiasi palvelusta ja näet, mitä muut käyttäjät pitivät hyvänä ja mitä vähemmän toimivana.

Satunnaiset arvostelut kotisivuillamme

Laillin kotisivuilla tietyissä kohdissa, kuten tiettyä asiakirjaa koskevalla sivulla, saatamme näyttää yhden tai useamman saamamme palautteen. Nämä arvostelut Lailli on valinnut näytettäväksi sivulla, johon ne sopivat parhaiten.

Ainoastaan Laillin palvelua käyttäneet henkilöt saavat mahdollisuuden arvostelun antamiseen. Henkilöt, jotka eivät ole käyttäneet palvelua, eivät myöskään pysty jättämään epäaitoa arvostelua.

Tietysti saat poistaa antamasi arvostelun, jos haluat. Ota meihin yhteyttä, niin autamme poistamaan arvostelun. Tavoitat meidät puhelimitse numerosta +358 40 921 8246, tai sähköpostitse osoitteesta [email protected]. Voit myös kirjoittaa kotisivuiltamme löytyvään chattiin.

Ota yhteyttä niin vastaamme! Tavoitat meidät puhelimitse numerosta +358 40 921 8246 tai sähköpostitse osoitteesta [email protected]. Voit myös kirjoittaa kotisivuiltamme löytyvään chattiin.

Arvostelut kerätään käyttäjiltä, jotka ovat laatineet asiakirjan sähköisesti Laillin palvelun kautta. Tämä varmistetaan siten, että käyttäjät saavat mahdollisuuden antaa arvostelunsa vasta, kun he ovat hyödyntäneet palvelua ja tunnistautuneet verkkopankkitunnuksillaan. Arvostelua ei pysty jättämään, jos ei ole käyttänyt palvelua ja tunnistautunut verkkopankkitunnuksilla. Käyttäjät eivät saa alennusta tai tarjousta arvostelun jättämisestä.

Ainoastaan Laillin palvelua käyttäneet henkilöt saavat mahdollisuuden arvostelun antamiseen.