Maksuton neuvottelu juristin kanssa

Lawly AB on lakitoimisto, joka tarjoaa digitaalista testamenttipalvelua nimeltä Lailli. Varaa 15 minuutin maksuton alustava keskustelu juristimme kanssa. Ei ostopakkoa. Jos tarvitset lisää neuvontaa tai haluat käydä asiakirjasi läpi juristin kanssa, avustamme sinua kiinteään tuntihintaan.

Teemme oikeudellisten asioidesi hoitamisesta yksinkertaista

Millainen elämäntilanteesi on tällä hetkellä? Aloita varaamalla maksuton neuvottelu, niin teemme tilanteestasi oikeudellisesti turvallisen.

1

Alustava 15 minuutin keskustelu - maksutta

Etkö ole aivan varma tarvitsetko lakimiestä tai onko sinulla kysyttävää omaisuuteesi tai perhetilanteeseesi liittyen? Tai onko sinulla kysyttävää laatimastasi asiakirjasta?

Voit koska tahansa varata maksuttoman 15 minuutin alustavan keskustelun, jossa autamme sinua pääsemään eteenpäin. Neuvottelusta ei seuraa ostopakkoa.

Varaa maksuton keskustelu

Voimme vastata seuraaviin kysymyksiin:

  • Minkä asiakirjan tarvitsen?
  • Olenko ymmärtänyt kaiken oikein?
  • Tuleeko asiakirjaani lisätä jotain, jotta siitä tulee sellainen kuin olen tarkoittanut?
  • Onko testamentin laatiminen verkossa mahdollista minun tilanteessani?
  • Kuinka säilytän testamenttiani?


Voimme auttaa sinua:

  • käymällä läpi asiakirjasi sisällön
  • muokkaamaan asiakirjaasi
  • selvittämään perheoikeudellisia pulmia, joita asiakirjallasi voidaan ratkaista
  • vastaamalla oikeudellisiin kysymyksiin
2

Oikeudellinen neuvonta jatkossa — 100 € per alkava tunti (sis. alv 25 %)

Alustavan keskustelun jälkeen voit halutessasi ostaa lisää oikeudellista neuvontaa.

Voit myös varata juristin kanssa tapaamisen, jossa käytte läpi laatimasi asiakirjan sisällön ja muokkaatte sitä tarvittaessa.

Varaa keskustelu juristin kanssa

Utmärkt!

Asiakaslähtöisyys

Lawlylla teemme töitä, jotta oikeudelliset palvelut olisivat kaikkien saavutettavissa. Innovatiivisilla ratkaisuilla ja vahvalla sitoutumisella näytämme tietä tulevaisuuden oikeudellisille palveluille. Meille tärkeintä on aina asiakkaamme eli sinun näkökulmasi.

Usein kysyttyjä kysymyksiä & vastauksia

Täältä löydät vastauksia oikeudellista neuvontaa koskeviin kysymyksiin.

Ehdottomasti! Mikäli asiakirjaasi tarvitsee tehdä muutoksia, ne voidaan toteuttaa heti puhelinneuvottelun yhteydessä tai puhelun jälkeen, mikäli juristi arvioi tämän sopivammaksi.

Tapaaminen toteutetaan puhelimitse. Juristi soittaa sinulle varaamanasi ajankohtana. Tapaamisen aikana sinulla on mahdollisuus esittää juristille asiakirjan sisältöä koskevia kysymyksiä. Mikäli puhelun aikana ilmenee tarvetta muuttaa asiakirjan sisältöä, muutokset voidaan toteuttaa heti puhelun aikana tai sen jälkeen, jos juristi arvioi tämän sopivammaksi. Tapaamisen jälkeen sinua laskutetaan ajasta, jonka juristi on käyttänyt sinulle antamaansa neuvontaan, asiakirjasi läpikäymiseen, sekä mahdollisten muutosten tekemiseen.

Maksat tapaamisen jälkeen. Lähetämme sinulle laskun.

Kyllä! Me Laillilla avustamme sinua etäyhteydellä. Meille on tärkeää, että oikeudellinen neuvonta on kaikkien saavutettavissa, asuinpaikasta riippumatta.

Jos olet tilannut asiakirjastasi tulosteen, se tulostetaan ja postitetaan sinulle varaamasi tapaamisen jälkeen. Tällä tavoin saat viimeisimmän version asiakirjastasi, mikäli siihen tehdään muutoksia tapaamisen myötä.