Autamme lahjoittajianne tekemään testamentti-lahjoituksen

Lawly AB on lakitoimisto, joka tarjoaa digitaalista testamenttipalvelua nimeltä Lailli. Ottamalla palvelun käyttöön sivustollanne teette testamenttilahjoituksen laatimisesta helppoa, nopeaa ja maksutonta.

Laillin palvelua käyttävät

Näin se toimii

Yksinkertainen palvelumme on helppo ottaa käyttöön

1

Saat linkin palveluun

Teiltä ei edellytetä tietoteknistä osaamista.

2

Kerrotte lahjoittajillenne mahdollisuudesta laatia testamentti maksutta

Kaikilta, jotka laativat testamentin maksutta sivustonne kautta, kysytään aina, haluavatko he tehdä teille testamenttilahjoituksen.

3

Kokeneet juristit ovat lahjoittajienne tukena

Juristeillamme on ymmärrystä varainhankinnasta. Mikäli lahjoittajilla herää kysyttävää testamenttia laatiessa, suomalainen juristi on heidän tavoitettavissaan chatin tai puhelimen välityksellä.

4

Saatte tiedon, kun järjestöllenne tehdään testamenttilahjoitus

Jos lahjoittaja on antanut suostumuksensa, saatte myös lahjoittajan yhteystiedot, jotta voitte halutessanne kiittää lahjoituksesta.

5

Voitte seurata tilastoja reaaliajassa

Jos luotte kampanjan, pääsette seuraamaan tuloksia välittömästi. Saatte arvokasta tilastotietoa ja pääsyn vertailuaineistoon.

Auta lahjoittajianne siirtymään hyvästä ajatuksesta hyvään tekoon vain viidessätoista minuutissa

Varaa tapaaminen

Helpotamme lahjoituksen tekemistä

Kuusi syytä valita Lailli

Saavutettavuus

Palvelu on lahjoittajienne käytettävissä ympäri vuorokauden, vuoden jokaisena päivänä.

Oikeudellinen osaaminen

Teillä ei tarvitse olla oikeudellista osaamista - me huolehdimme siitä! Lahjoittajasi saavat puolueettomia neuvoja ja henkilökohtaista tukea asiantuntevilta juristeiltamme.

Teiltä ei vaadita toteutusta

Voitte aloittaa heti. Tarvitsette vain linkin.

Tietosuoja

Voitte tuntea olonne turvalliseksi. Lahjoittajienne henkilötietoja käsitellään kokonaisuudessaan tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti.

Turvallisuus

Ei ole vaaraa, että tiedot joutuisivat vääriin käsiin. Käytämme salattua dataa ja tunnistautuminen tapahtuu pankkitunnuksilla.

Tietämys

Meillä on tietämystä varainkeruusta ja voimme ohjeistaa lahjoittajianne voittoa tavoittelemattomille järjestöille annettavista lahjoituksista.

Testamenttilahjoitusten tekeminen hyväntekeväisyysjärjestöille on yhä yleisempää. Laillin ansiosta se on nyt myös helpompaa kuin koskaan. Yhdessä Laillin kanssa haluamme lisätä tietoisuutta testamentin laadinnan tärkeydestä, jotta voi todella lahjoittaa rahaa haluamalleen taholle.

Anna Ernestam
SOS-lapsikylän pääsihteeri

Tarvitsetko lisää syitä käyttää Laillin palvelua?

Katso, mitä kollegasi ovat sanoneet

Yhä useammat ihmiset ymmärtävät, että he voivat perintönsä lahjoittamalla vaikuttaa esimerkiksi siihen, että yhä useampi lapsi selviää syövästä ja saa elää hyvän ja pitkän elämän. Olemme iloisia yhteistyöstämme Lawlyn kanssa, sillä se yksinkertaistaa monien ihmisten päätöksentekoa.

Yhä useammat haluavat antaa meille testamenttilahjoituksen. Tämän ansiosta voimme joka vuosi rahoittaa tutkimushankkeita, jotka voivat johtaa parempiin parannuskeinoihin, hoitoihin ja parantaa monen ihmisen elämänlaatua.

Liity joukkoomme ja edistä lasten turvallisuutta myös tulevaisuudessa. Testamenttilahjoituksella voi olla suuri merkitys haavoittuvassa asemassa oleville lapsille. Olemme ylpeitä voidessamme tarjota tämän palvelun yhdessä Lawlyn kanssa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä & vastauksia

Lisää kysyttävää? Varaa tapaaminen!

Teiltä ei vaadita toteutusta. Teidän tulee ainoastaan valmistella testamenttisivu nettisivuillenne ja asettaa sivulle meiltä saamanne linkit.
Kyllä, saatte tietää, tekevätkö testamentin laatineet teille testamenttilahjoituksen vai eivät. Ette kuitenkaan saa tietää, mitä kukin lahjoittaja on päättänyt antaa teille. Jos lahjoittaja on antanut suostumuksensa, saatte myös hänen yhteystietonsa, jotta voitte kiittää häntä lahjoituksesta!
Lahjoittajien henkilötietoja käsitellään kokonaisuudessaan tietosuoja-asetuksen (GDPR) mukaisesti. Heitä pyydetään antamaan omat ja testamenttiin merkittyjen tahojen tiedot, jotta testamentti sisältää kaiken tarvittavan. Lisätietoa löydätte tietosuojakäytännöstämme.
Sitoutumisaika on tavanomaisesti vuoden kerrallaan, jotta palvelua ehditään käyttää ja havaita sen tulokset. Tarvitsetteko toisenlaisen sitoutumisajan? Keskustelkaa asiasta kanssamme, niin löydämme ratkaisun!
Meillä on erilaisia paketteja, joiden hinnat vaihtelevat. Palvelun hinta riippuu osittain siitä, kuinka suuri järjestönne on, ja osittain siitä, millaisia toimintoja haluatte hyödyntää ja tarjota lahjoittajillenne. Ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin kerromme lisää!